• OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Lucht foto Landgoed Huize Glory

Ontdek en Ontspan

Door de unieke locatie van het landgoed, te midden van bos, gelegen op een van de hoogste duinen van ons land is vakantie vieren hier puur genieten! Geniet van zowel het uitzicht over zee als van heerlijke huisgemaakte gerechten in het restaurant.

Neem een kijkje in een van onze kamers of appartementen en laat u verrassen door de authentieke stijl, gecombineerd met alle luxe van nu. Dit, samen met alle mogelijkheden om te fietsen of wandelen in het aangrenzende natuurreservaat, maakt Landgoed Huize Glory tot de perfecte plaats voor een rustige of juist een opwindende vakantie. Bovendien is Huize Glory een ideale locatie voor groepsbijeenkomsten, seminars en cursussen.

Onze missie

Huize Glory is een authentiek en stijlvol monument, gelegen op het hoogste duin in Bergen aan Zee. Onze wens is om het gebouw zoveel mogelijk in originele staat te behouden. Wij ontvangen u met veel plezier in ons sfeervolle landhuis en zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Onze vakantiegasten verwennen wij graag in de rustige en natuurlijke omgeving van het landgoed.  Zakelijke gasten genieten bij ons ook zeker van een inspirerende en ontspannen ambiance. Onze lichte ruimtes zijn dan ook bijzonder geschikt voor kleinschalige activiteiten zoals trainingen, workshops, brainstormsessies of kleine (klassieke) concerten. Door onze gasten een aangenaam verblijf te bezorgen, kunnen wij de extra inkomsten die we hiermee genereren, gebruiken om het prachtige pand te restaureren en te onderhouden.

 

Bij ons zijn de Algemene Voorwaarden Horeca KHN van kracht.

 

We are recommended by Travalli: http://www.travalli.nl